Politica de retur

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, si sa returneze produsul/produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

            Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului.       Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur şi expedierea acestuia pe adresa de email info@premiumatelier.ro. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către SENIOR TEX S.R.L. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu prezinte nicio urma de utilizare, folosire sau deteriorate; trebuie păstrată integritatea documentelor însoţitoare).

            Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat (ex: Sameday, Nemo Courier, FAN Curier).             Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu returul vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client, cat si cele cu livrarea noului produs. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului sau cu ordin de plata efectuat innainte de a se livra noul produs. In cazul in care se opteaza pentru plata diferentei cu ordin de plata, cumparatorul trebuie sa trimita dovada acestuia la astresa de email sales@premiumatelier.ro si sa solicite “confirmarea de primire email” de la Vanzator. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 48h echipa SENIOR TEX S.R.L. (Tel: 0722524014; Fix/fax:0212555666) , Pct de Lucru: Splaiul Unirii 160, sector 4, Bucuresti, Incinta Industria Bumbacului) pentru a solicita rezolvarea aceastei situaţii şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau ca banii vor fi rambursati in cel mai scurt timp. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către SENIOR TEX S.R.L.. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.