Politică de rambursări și returnări

Politică de rambursări și returnări

SENIOR TEX S.R.L oferă clienților serviciul de Retur prin care, în termen de 7 zile calendaristice de la data livrării aveți opțiunea de a returna produsele achiziționate online în ambalaj original, în conformitate cu legislația în vigoare.
Care sunt condițiile de retur?
Serviciul este disponibil pentru clienții persoane fizice și doar titularul facturii poate iniția returul. Pentru a iniția procedura de retur vă rugăm să ne contactati telefonic la numarul 0722156550 .
Cum se calculează termenul de retur?
Cele 7 zile calendaristice se calculează de la data livrării produsului în cazul achizițiilor online.
Unde se pot returna produsele?
Produsele pot fi returnate la SENIOR TEX SRL , Splaiul Unirii, nr.160, sector 4 , Bucuresti  prin curier sau personal de către persoana care a efectuat achiziția.
Cum trebuie să se prezinte produsul returnat?
Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost cumpărat sau livrat și să aibă toate componentele, ambaje, accesoriile și eventualele cadouri de care a fost însoțit, inclusiv facturile, avizele și declarațiile de conformitate.
În cazul în care produsele returnate prezintă urme ale unor deteriorări, suma returnată va fi recalculată și ajustată corespunzător.
Ce aveți de făcut când vreți să faceți un retur?
Pentru a iniția procedura de retur vă rugăm să ne contactati telefonic la numarul +40722156550 sau pe e-mail  office@premiumatelier.ro
Ce se întâmplă după preluarea produsului returnat?
După preluarea unui retur, vom face o evaluare a stării produsului.
În eventualitatea în care produsul returnat prezintă diverse neconformități (urme de folosire, zgârieturi, tăieturi, intervenții asupra produsului inițial), vom putea decide în urma evaluării acestora să diminuăm valoarea inițială a produsului. În această situație, vă vom rambursa doar suma rezultată în urma evaluării, pentru a compensa deprecierea suferită de produs.
Cum se rambursează suma aferentă returului?
Suma aferentă returului va fi rambursată prin transfer în cont bancar în toate cazurile.
Termenul de plată este de cel mult 15 zile de la data inițializării returului, prin completarea formularului de retur de pe site. Acest termen va fi respectat în condițiile în care produsul este returnat înainte de expirarea perioadei de 7 zile.